VERZENDEN & OPHALEN IN DE WINKEL

Verzenden

Nederland : uw bestelling wordt verzonden via DHL of DPD.  In de meeste De ontvanger krijgt via e-mail het zendingsnummer voor track & trace. De kosten van het pakketitem met DHL zijn € 5,95. Alle bestellingen van meer dan € 50, - worden gratis verzonden. Uw pakket wordt binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd, op voorwaarde dat u op werkdagen voor 12:00 uur hebt besteld.

Alle andere landen binnen de EU: uw bestelling wordt verzonden via DPD, DHL en Post NL. In de meeste gevallen zal dit een verzending per postbus zijn. De verzendkosten starten vanaf € 9,50. Alle bestellingen van meer dan € 150, - worden gratis verzonden. De ontvanger krijgt via e-mail het zendingsnummer voor track & trace. 

Afhalen in de winkel


Wanneer u een bestelling plaatst op www.jonako.nl, kunt u ervoor kiezen om de bestelling op te halen in onze winkel in Schiedam. U kunt kiezen door uw bestelling telefonisch of per e-mail te volgen.

Naamkiezer

U moet ook aangeven wie het pakket afhaalt. Je hoeft jezelf niet te zijn. De voorwaarde is dat de persoon die het pakket ophaalt overeenkomt met de naam van de afzender die u hebt ingevuld. De afhaler moet ook in het bezit zijn van het bestelnummer en moet zich kunnen identificeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs.

Voor de fietsen geen verzending, alleen ophalen in de winkel