Wie zijn wij?

JONA & KO Bike Shop is er voor elk type fietsreparatie, razendsnel en zonder afspraak. Of zoek je een bijzondere, gloednieuwe sportfiets? Wielrenster en onderneemster Ejona verkoopt ze in alle soorten en maten. Je vind hier ook kleding en accessoires van onder andere ALE Cycling , Kask , Rudy Project, Diadora , Biotex en Agu.

Altijd een passend advies. Wij maken je wegwijs in alle mogelijkheden.

Een sfeervolle winkel die zich onderscheidt in de markt. Service is bij Jonako meer dan alleen een woord. U wordt ieder moment van de dag geholpen en kunt tijdens openingstijden zonder afspraak binnenlopen voor onderhoud of advies.

JONA & KO Bike Shop is een team van experts met meer dan 20 jaar ervaring. We volgen bovendien regelmatig trainingen, zowel ‘in house’ als extern, en brengen bedrijfsbezoeken aan producenten. Onze medewerkers zijn ook zélf gepassioneerde fietsers en staan je graag met raad en daad bij – telefonisch, via mail of in de winkel, waar je ook terecht kan voor betrouwbaar en snel onderhoud of reparaties.

REPARATIES & ONDERHOUD

JONA & KO Bike Shop beschikt over een Reparatie Service Center, die garant staat voor snel en vakkundig afhandelen van uw servicebeurt of reparatie. Ons enthousiaste werkplaats-team staat voor U klaar!

WIJ GEVEN JE GRAAG ADVIES

Overweeg je een aankoop bij ons, maar wil je advies? Aarzel dan zeker niet om met ons contact op te nemen. Als wielrennen en huidig teamrijdster voor het Restore Cycling Team spreken wij niet alleen uit passie maar ook uit ervaring.