Retouren

Bij JONA & KO BIKE SHOP heeft u standaard een zichttermijn van 14 kalenderdagen waarbinnen u het product kunt retourneren. Deze 14 dagen gaan in ná levering van het product. We geven u dus alle tijd om de bestelde producten goed te beoordelen. Fietsen die afgeprijsd zijn daarop ruilen wij niet.


U kunt alleen producten terugsturen die onbeschadigd zijn en zich, indien redelijkerwijs mogelijk, compleet in de originele verpakking bevinden. Producten mogen tot op zekere hoogte beoordeeld en geprobeerd worden. Wilt u het product toch retourneren?

Dowload dan ons retourformulier en vergeet bij de retourzending niet de originele pakbon bij te sluiten. Retourzending gebeurt op eigen risico en voor eigen rekening. In het geval wij geen zelfde of vervangend product beschikbaar hebben, krijgt u het gehele aankoopbedrag binnen 7 dagen teruggestort via de betaalmethode waarvan tijdens de bestelling gebruik is gemaakt. Omruilen voor een ander product kan alleen in de winkel.

Retourformulier

Terugbetaling

Na ontbinding, of retournering van de order, krijgt u het aankoopbedrag, inclusief uw verzendkosten, binnen 7 dagen teruggestort via de betaalmethode waarvan tijdens de bestelling gebruik is gemaakt. Eventuele retourkosten via de post zijn voor eigen rekening. In de bij aankoop gekozen winkel kunt u uiteraard kosteloos retourneren.

Waar mag ik het pakket naar toe retourneren? 


Je mag het pakket retourneren naar het volgende adres: 

JONA & KO Bike Shop

Rubensplein  7 C

3117 BJ , Schiedam

Nederland

Artikelen die niet geretourneerd kunnen worden zijn: 

  • Artikelen die niet in originele staat en/of verpakking verkeren
  • Artikelen die gedragen of gebruikt zijn
  • Artikelen waarvan de labels, stickers of kaartjes zijn verwijderd